sábado, 24 de marzo de 2012

Sense obra derivada:
es pot utilitzar l'obra amb drets d'autor si se li dóna un crèdit als propietaris,però no serà permès per canviar el treball de cap manera. Només se'ls permet còpies.
Compartit igual


Pots utilitzar el treball i distribuir-lo,però ho ha de fer sota les mateixes condicions que la llicència original,és a dir si té l'atribució i la llicència, es treballa igual que si també té l'atribució i la llicència
No comercial:
pots utilitzar la fotografia si se li dóna crèdit,però només per a fins no comercials. tu pot sol  licitar el permís dels propòsits de l'autor per a altres fins.
Reconeixement:
això significa que tu pot utilitzar l'obra amb drets d'autor i els derivats del treball basat en ell, però cal donar-li crèdit als propietaris.

martes, 13 de marzo de 2012

Símbols Creative Commons.

Sense obra derivada: es pot utilitzar l'obra amb drets d'autor si se li dóna un crèdit als propietaris,però no serà permès per canviar el treball de cap manera. Només se'ls permet còpies. 












Compartit igual: Pots utilitzar el treball i distribuir-lo,però ho ha de fer sota les mateixes condicions que la llicència original,és a dir si té l'atribució i la llicència, es treballa igual que si també té l'atribució i la llicència













No comercial: pots utilitzar la fotografia si se li dóna crèdit,però només per a fins no comercials. tu pot sol · licitar el permís dels propòsits de l'autor per a altres fins.












Reconeixement: això significa que tu pot utilitzar l'obra amb drets d'autor i els derivats del treball basat en ell, però cal donar-li crèdit als propietaris.